Heppo.fi


Heppo.fi:stä kengät koko perheelle

heppo-logoNettikenkäkauppa Heppo.fi:stä löytyy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Merkkejä on yli 200 ja myynnissä on myös tarvikkeita kenkien hoitoon, puhdistukseen ja suojaukseen. Hepon valikoimissa on kenkiä joka sesonkiin, tilaisuuteen ja tyyliin. Löytönurkassa on myös satoja kenkiä edulliseen poistohintaan.

siirrykauppaan

Heppo.fi on osa Pohjoismaiden johtavaa CDON Groupia. Hepon tavoitteena on luoda ja kehittää trendejä ja tarjota laaja valikoima korkealaatuisia, inspiroivia kenkiä kaikenlaisille asiakkaille.

Kenkiä naisille, miehille ja lapsille

Naistenkenkäkategoriaan kuuluu kosolti jalkineita arkeen ja juhlaan. Heppon hyllyillä on muun muassa puukenkiä, tennareita, urheilukenkiä, nilkkureita, bootseja, ballerinoja, saappaita, purkkareita, työkenkiä ja kosteudenpitäviä tex-kalvollisia kenkiä. Miehille löytyy niin ikään runsas valikoima kenkiä eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Lastenkenkien koot alkavat ensiaskelkengiksi sopivasta koosta 18. Urheilukenkiä löytyy erikoisempiinkin harrastuslajeihin.

Eri merkkejä on satoja ja uutuuksia kauppaan päivittyy koko ajan. Uusimpia Heppo.fi:n tuotemerkkejä ovat Valsport, Calvin Klein, X Socks, A Pair ja Jenny By Ara.

 

Muut tuotteet

Kenkien lisäksi Heppo.fi tarjoaa koruja, asusteita ja laukkuja. Kenkiin sopivia asusteita kaipaava löytää valikoimasta vyöt, myssyt ja hatut, lompakot, laukut, kaulaliinat, käsineet, sukat ja solmiot. Varsinkin laukkuvalikoima on kattava, ja käsilaukkujen lisäksi varastossa on muun muassa reppuja, olkalaukkuja, tietokonelaukkuja, matkalaukkuja, lentolaukkuja, vyölaukkuja ja urheilukasseja.

 

Tilaus ja palautus

Toimitus maksaa tilauksen arvosta ja tuotteiden määrästä riippumatta 3,95 euroa. Palautus ja vaihto ovat ilmaisia. Tuotteet toimitetaan 2-5 arkipäivässä tilauksen tekemisestä. Maksutapoina ovat VISA ja Mastercard, lasku ja osamaksu. Tuotteita toimitetaan Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Ahvenanmaalle tilatuista tuotteista joutuu maksamaan kaksinkertaisen arvonlisäveron.

Heppo.fi järjestää usein tarjouskampanjoita, joiden aikana voi esimerkiksi saada kolme tuotetta kahden hinnalla.

Siirry ostoksille Heppo -verkkokauppaan!